0756875956 info@smitenalles.nl

Assendelft, 13 januari 2020

Geachte relatie,

Landbouwmechanisatiebedrijf Smit & Alles is opgericht in 1992 door Klaas Alles en Gerrit Smit. Wij zijn begonnen in de paardenstal achter Hotel Sans Souci van de familie Alles. Na verloop van tijd werd het hotel verdrongen door de landbouwmechanisatie, de werkplaats werd steeds groter en het hotel kleiner. 

In 2007 hebben we in Uitgeest een tweede vestiging geopend, Gerrit Smit is daar de scepter gaan zwaaien en Klaas Alles bestiert de vestiging in Assendelft. In 2017 is de werkplaats in Assendelft door Klaas Alles vervangen door een nieuwe moderne hal voorzien van veel werkgemak.

Per 10 januari 2020 is de vestiging Uitgeest overgenomen door Combi West Mechanisatiepartner Evenboer. Gerrit Smit wilde graag een stapje terug doen maar blijft in Uitgeest werkzaam en is in loondienst getreden bij Evenboer Uitgeest BV. Klaas Alles gaat zelfstandig en ongewijzigd verder met alle werkzaamheden aan de Vaartdijk 6A te Assendelft. U kunt bij ons, zoals u gewend bent, terecht voor aanschaf van tractoren en machines. Wij leveren o.a. Claas, Kaweco, Amazone, Veenhuis, Kioti en Mammut machines. Binnenkort wordt onze website vernieuwd en kunt u daar een kijkje nemen.

U bent van harte welkom op Vaartdijk 6A te Assendelft.

Met vriendelijke groet,

Klaas Alles

Fa. Smit & Alles