0756875956 info@smitenalles.nl

Landbouwmechanisatie- en constructiebedrijf

Land- en Tuinbouw

Sinds 1992 gespecialiseerd in reparatie en verkoop van landbouwmachines waarbij vakmanschap centraal staat.

Leveranciers

Als leidende fabrikant van oogstmachines weet CLAAS als geen ander waarop het aankomt in de moderne landbouw. Optimaal comfort, flexibiliteit en intelligente technologieën, dat zijn de beslissende factoren die het verschil maken.

Van grondbewerking tot een oogstklaar product, dat is het werkgebied van Amazone. De meest bekende producten zijn de kunstmeststrooiers, zowel gedragen als getrokken en de zaaimachines, waaronder pneumaten en preciziezaaimachines. Daarnaast bouwt Amazone een enorm pakket aan grondbewerkingsmachines en machines voor gewasverzorging.

Kaweco is een Nederlandse fabrikant. Alle producten worden in Nederland gefabriceerd. In het productieprogramma van Kaweco zitten de Radium silagewagens, Thorium combiwagens, transport en uitbreng tanken voor drijfmest, speciale opbouwunits en tanken voor de Claas Xerion, mestinjectie apparatuur voor grasland en bouwland en de kiepwagens.

Kioti is de grootste Zuid Koreaanse producent van compact tractoren. Kioti produceert en ontwikkelt sinds de oprichting in 1947 machines en motoren. Sinds 1968 ontwikkeld Kioti zelfstandig tractoren. Vandaag de dag worden in Daegu motoren, transmissies en  tractoren ontwikkeld en geproduceerd. Jaarlijks verlaten  ongeveer 40.000 producten de fabriek. Kioti is één van de grootste Zuid-Koreaanse fabrikanten en  verkoopt zijn producten in Azië, Australië, de VS en Europa.

Over de hele wereld doen de machines van Jan Veenhuis het grote werk. Om te voldoen aan uw wensen, heeft Jan Veenhuis high tech bewerkingsmachines in huis zoals een portaal las-robot (10 m lang en 4 meter breed). Maar ook de beste software en medewerkers om ideeën werkelijkheid te laten worden. Álles voor een hoogwaardig eindproduct voor u.

houd zich bezig met het bouwen van zowel standaard mestmixers, als mestmixers op maat. De ontwikkeling van deze machines wordt naar eigen inzicht gedaan en in de praktijk getest. Zij gebruiken daarvoor het hoogwaardige staal S355, wat een hogere taaiheid heeft, dan gewoon staal en veel minder snel scheurt.

Qmac is producent en leverancier van een breed scala aan machines en is flexibel in het aanpassen van zijn machines, volgens specifieke wensen van de klant. Qmac beschikt over een ruime en professionele constructie afdeling, voorzien een waterjet, kantbanken, knipbanken, moderne lasapparatuur, diverse CNC machines, maar ook over een team van goed opgeleide constructie medewerkers die het vak verstaan !

 

Trioliet is fabrikant van premium voertechniek. Met hun machines worden dagelijks wereldwijd tienduizenden koeien gevoerd. In meer dan 65 jaar zijn zij uitgegroeid tot een wereldspeler en bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan voertechniek. Hun prioriteit ligt in het ontwerpen en ontwikkelen van voertechnologie die bijdraagt aan een efficiënte bedrijfsvoering van veehouders.

Zonderland Constructie levert een unieke serie machines aan klanten in binnen- en buitenland; van hobbyboeren en agrarisch ondernemers tot hoveniers en gemeenten. Zocon maakt eenvoudige, kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines in de massa. Hiervoor gebruiken zij solide componenten en duurzame materialen.

Contactgegevens

Locatie

Vaartdijk 6-A
1566 PL Assendelft
075 687 5956

Mobiel Klaas Alles

0650664427

KVK: 77449827

BTW: NL003196030B86

IBAN: NL14RABO0370129202

Openingstijden

Ma: 08:00 – 17:00
Di:   08:00 – 17:00
Wo: 08:00 – 17:00
Do:  08:00 – 17:00
Vr:   08:00 – 17:00
Za: 8:30 – 12:00
Zo: Gesloten

Contact opnmemen